Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa Tom Yum z kurczakiem
Cukier, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kolendra, Imbir, Grzyby shittake, Czosnek, Trawa cytrynowa, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sok z limonki, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pasta Tom Yum (zawiera SOJĘ), Olej kokosowy, liście kafiru, Imbir, Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Kolendra, Kmin rzymski, Papryczka chili
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 844 kJ/202 kcal |
Tłuszcz: 10,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,3 g |
Węglowodany: 13,1 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 14,8 g |
Sól: 2,8 g |
Alergeny
- gluten
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.