Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa warzywna z zieloną soczewicą
Cebula biała, Chili, Liść laurowy, Majeranek, Marchew, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Papryka słodka, Pietruszka, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER korzeniowy, Ziemniaki, Natka pietruszki, Papryka czerwona, Soczewica zielona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 415 kJ/99 kcal |
Tłuszcz: 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 9,5 g w tym cukry: 2,4 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 3,0 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.