Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Zupa warzywna z zieloną soczewicą

Cebula biała, Chili, Liść laurowy, Majeranek, Marchew, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Papryka słodka, Pietruszka, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER korzeniowy, Ziemniaki, Natka pietruszki, Papryka czerwona, Soczewica zielona

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
415 kJ/99 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 9,5 g
w tym cukry: 2,4 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 3,0 g
Sól: 0,0 g

Alergeny

  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: