Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star
  • Less Gluten

Zupa z koperkiem i boczkiem

Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Gałka muszkatołowa, Koperek, Marchew, Pieprz czarny, Por, SELER korzeniowy, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Sól, Ziemniaki

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
814 kJ/195 kcal
Tłuszcz: 11,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g
Węglowodany: 18,7 g
w tym cukry: 3,7 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 5,0 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: