Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.02
-
Less Gluten
Zupa wiśniowa z makaronem bezglutenowym
JOGURT naturalny 2% tł., Makaron świderki bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Olej rzepakowy, Sól, Cukier, Goździki, Wiśnie
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 701 kJ/168 kcal |
Tłuszcz: 1,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g |
Węglowodany: 38,1 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 2,7 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.