Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa z białą i czerwoną fasolą, pomidorami, jalapeno, wędzoną papryką i kolendrą
Kolendra, Tymianek, Fasola czerwona, Fasola biała, Sól, Czosnek, Cebula czerwona, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Kmin rzymski, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka wędzona, Papryka ostra, Oregano, Olej rzepakowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Papryczka Jalapeno
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 494 kJ/118 kcal |
Tłuszcz: 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 12,7 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 5,9 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.