Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18 Star
  • Dairy Free

Zupa z białą i czerwoną fasolą, pomidorami, jalapeno, wędzoną papryką i kolendrą

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Woda, Fasola czerwona, Fasola biała, Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Kolendra, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Czosnek, Papryczka Jalapeno, Kmin rzymski, Oregano, Papryka ostra, Papryka wędzona, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
441 kJ/105 kcal
Tłuszcz: 1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 14,9 g
w tym cukry: 7,5 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 6,6 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: