Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.18 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Zupa z białą i czerwoną fasolą, pomidorami, jalapeno, wędzoną papryką i kolendrą

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Woda, Fasola czerwona, Fasola biała, Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Kolendra, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Papryczka Jalapeno, Kmin rzymski, Papryka wędzona, Papryka ostra, Oregano, Tymianek, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
494 kJ/118 kcal
Tłuszcz: 4,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 12,7 g
w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 5,9 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: