Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Less Gluten
Zupa z bobem, ziemniakami i fetą
Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Koperek, Marchew, Olej rzepakowy, SELER korzeniowy, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Ziemniaki, Czosnek, Sól, Bób, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 554 kJ/133 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 12,0 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 9,4 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.