Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Less Gluten
Zupa z botwinki z ziemniakami i koperkiem
Burak, Cukier, Koncentrat buraczkowy (Zagęszczony sok z buraków ćwikłowych, woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; warzywa i ekstrakty warzywne (zawierają SELER), przyprawy i ekstrakty przypraw, aromaty (zawierają SELER, MLEKO)), Koperek, Marchew, Marchew, Pieprz czarny, SELER korzeniowy, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sok z cytryny, Sól, Ziemniaki, Botwinka
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 770 kJ/184 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 33,0 g w tym cukry: 9,6 g |
Błonnik: 8,6 g |
Białko: 5,8 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.