Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.02
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa z brukselki, marchewki i ziemniaków z kaszą jęczmienną i natką pietruszki
Brukselka, Wywar warzywny (zawiera SELER), Marchew, Pieprz czarny, Sól, Ziemniaki, Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 706 kJ/169 kcal |
Tłuszcz: 0,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g |
Węglowodany: 32,9 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 8,3 g |
Białko: 7,1 g |
Sól: 3,0 g |
Alergeny
- gluten
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.