Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Zupa z dorszem, batatem i curry

Woda, Szpinak, DORSZ, Batat, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Por, Wywar warzywny (zawiera SELER), Sok z limonki, Kolendra, Olej rzepakowy, Sól, Pieprz czarny, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Imbir, Czosnek, Pieprz cytrynowy

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
610 kJ/146 kcal
Tłuszcz: 6,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g
Węglowodany: 13,2 g
w tym cukry: 3,7 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 10,1 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • ryby i produkty pochodne
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: