Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Zupa z dorszem, batatem i curry
DORSZ, Kolendra, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Wywar warzywny (zawiera SELER), Imbir, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pieprz czarny, Sok z limonki, Sól, Batat, Czosnek, Olej rzepakowy, Por, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 609 kJ/146 kcal |
Tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 13,3 g w tym cukry: 3,7 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 10,1 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.