Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
Zupa z indykiem, marchewką i groszkiem
Indyk, MASŁO 82% tł., Por, Groszek zielony, Cebula biała, Ziele angielskie, ŚMIETANA 15% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Marchew, Olej rzepakowy, Liść laurowy, Czosnek, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 432 kJ/103 kcal |
Tłuszcz: 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 9,0 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 6,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.