Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa z papryką, fasolką szparagową, łososiem i szałwią
ŁOSOŚ, Fasolka szparagowa zielona, Koncentrat pomidorowy 30%, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Sok z cytryny, Sól, Szałwia świeża, Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 460 kJ/110 kcal |
Tłuszcz: 4,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 7,3 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 8,5 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.