Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Less Gluten
Zupa z pieczonej cebuli z żółtym serem
Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Cebula biała, Marchew, MASŁO 82% tł., Olej rzepakowy, Pietruszka, SELER korzeniowy, Sos worcestershire (zawiera SELER), Tymianek, Czosnek, Sól
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 750 kJ/179 kcal |
Tłuszcz: 12,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g |
Węglowodany: 12,8 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 5,3 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.