Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Zupa z pomidorów i kopru włoskiego, grzanki razowe
Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Wywar warzywny (zawiera SELER), Koncentrat pomidorowy 30%, Koper włoski, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 389 kJ/93 kcal |
Tłuszcz: 3,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 12,9 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 2,5 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.