Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
-
Less Gluten
Zupa ze szpinaku i pora
Rukiew wodna, Cebula biała, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Por, ŚMIETANA 15% tł., Ziemniaki, Czosnek, Sól, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 963 kJ/230 kcal |
Tłuszcz: 6,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 38,3 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 6,7 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.