Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Zupa ziemniaczano-fasolkowa
Wywar warzywny (zawiera SELER), Fasolka szparagowa zielona, Liść laurowy, Marchew, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pietruszka, Por, SELER korzeniowy, Sól, Ziele angielskie, Ziemniaki, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 460 kJ/110 kcal |
Tłuszcz: 2,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g |
Węglowodany: 18,8 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 3,5 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.