Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.79
-
Less Gluten
Zupa ziemniaczano-pieczarkowa z gorgonzolą
Ser gorgonzola (pasteryzowane MLEKO krowie, sól, podpuszczka zwierzęca (cielęca)), Kurkuma, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, Szałwia świeża, Tymianek, Ziemniaki, Cebula biała, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Natka pietruszki, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Pieczarki, Por
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 729 kJ/174 kcal |
Tłuszcz: 8,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 20,1 g w tym cukry: 3,3 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 6,5 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.