Dietetyk
Twój zakres obowiązków:
- Kreowanie posiłków, uwzględniając wytyczne i koordynowanie prac związanych z procesami wprowadzania nowych surowców, posiłków i opakowań
- Dobór odpowiednich składników i produktów spożywczych w określonych dietach
- Ustalanie kaloryczności posiłków i wyżywienia całodziennego
- Badanie procesów przygotowywania potraw, dbanie o odpowiednią jakość surowców wykorzystywanych przy produkcji
- Wyrywkowa kontrola jakości produkcji i jakości rozkładania posiłków
- Obsługa systemów operacyjnych, aktualizacja menu z uwzględnieniem ustalonych parametrów
- Monitorowanie i analiza powstałych produktów
- Ścisła współpraca z Działami Produkcyjnymi, Działem Marketingu i Obsługi Klienta
Nasze wymagania:
- Min. 2 lata doświadczenia w komponowaniu jadłospisów – mile widziane doświadczenie w branży cateringowej
- Wykształcenie wyższe (dietetyka, żywienie człowieka)
- Umiejętność ciekawego kreowania posiłków, uwzględniając wytyczne i koordynacja prac związanych z procesami wprowadzania nowych surowców, posiłków i opakowań
- Pasja do gastronomi i bieżąca wiedza nt. panujących trendów kulinarnych
- Dobra organizacja i planowanie czasu pracy, samodzielność w podejmowaniu decyzji
- Umiejętność pracy w zespole, łatwość w nawiązywaniu kontaktów, pozytywna energią i kreatywne myślenie
- Chęć do podejmowania inicjatyw, realizacja celów i otwartość na nowe wyzwania
To oferujemy:
- Pracę w młodym, ambitnym zespole wśród ludzi otwartych na nowe pomysły
- Zatrudnienie w formie umowy o pracę
- Atrakcyjne i stabilne warunki zatrudnienia
- Pracę w jednej z najlepszych firm cateringowych w Polsce
- Zadbamy również o Twoje podniebienie – a robimy to na prawdę dobrze!