Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności
Twój zakres obowiązków:
- Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP;
- Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu;
- Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z harmonogramem audytów oraz kontrola zaleceń poaudytowych;
- Wystawianie, raportowanie niezgodności oraz aktywny udział w procesie analizowania niezgodności;
- Udział w procesie kwalifikacji nowych dostawców;
- Ścisła współpraca z innymi działami firmy w zakresie zapewnienia wysokiej jakości produktów;
- Tworzenie i aktualizacja dokumentacji jakościowej;
- Współpraca z innymi partnerami spółki w zakresie jakości i bezpieczeństwa żywności.
Oczekujemy:
- Wykształcenie wyższe (preferowany kierunek technologia żywności, bezpieczeństwo żywności lub pokrewne);
- Czynne prawo jazdy kat. B;
- Praktyczna znajomość technik audytowania, systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności;
- Znajomość przepisów polskiego i unijnego prawa żywnościowego;
- Doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej;
- Mile widziane dodatkowe szkolenia w zakresie audytora wewnętrznego wg HACCP lub ISO.
Oferujemy:
- Zatrudnienie w ramach umowy o pracę
- Biuro w Ożarowie Mazowieckim
- Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
- Pracę w miłej atmosferze, w zespole, który lubi ze sobą pracować
- Zadbamy również o Twoje podniebienie – a robimy to naprawdę dobrze i smacznie! 🙂