Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Frittata z wołowiną

Wołowina, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA kurze, Makaron spaghetti bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), Cebula biała, Marchew, Rukola, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Sól, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 616 kJ/386 kcal
Tłuszcz: 16,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g
Węglowodany: 24,4 g
w tym cukry: 4,4 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 35,0 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: