Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Less Gluten
-
Less Carb
Frittata z wołowiną
Rukola, Cebula biała, Marchew, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Sól, Makaron spaghetti bezglutenowy (ryż brązowy, żółta kukurydza, biała kukurydza, ryż biały, skrobia ziemniaczana, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), JAJA kurze, Natka pietruszki, Wołowina
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 616 kJ/386 kcal |
Tłuszcz: 16,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g |
Węglowodany: 24,4 g w tym cukry: 4,4 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 35,0 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.